Generator

Als Generator bent jij hier op aarde om alleen datgene te creëren of te bouwen waar je veel passie voor hebt.

Er zijn 4 basistypes binnen de Human Design. Deze types hebben allemaal een andere energie-uitwisseling met de omgeving om hen heen via hun aura. Binnen de categorie Generator wordt echter nog een extra onderscheid gemaakt, tussen ‘gewone’ Generators en Manifesting Generators. Samen zouden deze twee types ongeveer 70% uitmaken van de wereldbevolking. Generators zijn de bouwers van de wereld!

De belangrijkste kenmerken van de generator:

Een Generator heeft een open en uitnodigende aura. Hiermee ben je in staat om de juiste kansen en mensen naar je toe te trekken. Hoe meer jij als Generator luistert naar je eigen behoeften en verlangens, hoe meer je gaat stralen. Die stralende energie is aanstekelijk.

Wanneer een generator zijn of haar energie inzet voor dingen die hem of haar blij maakt, wil iedereen daar graag bij in de buurt zijn. Anderen merken je op en worden aangetrokken tot jouw positieve energie. Bewuster leven naar wie jij van nature bent, is dus niet alleen goed voor jezelf, ook de maatschappij en de mensen om je heen zijn gebaat bij een sprankelende Generator. Want alleen dan lever jij de bijdrage die de wereld van jou nodig heeft.

Generators zijn hier om zaadjes tot wasdom te laten komen. Zij kunnen aan de slag gaan met projecten, bezig zijn met klussen, iets opbouwen en uitbouwen. Dit kunnen zij doen omdat zij van alle vier de types veruit de meeste energie hebben.

Vaak hebben ze een natuurlijke, constante levenslust. Het is dan ook noodzakelijk dat ze een dagelijkse uitlaatklep hebben voor hun energie en kracht. Werk is het allerbelangrijkste aspect in hun bestaan. Dat kan werk zijn voor een baas, maar ook werk in de zin van het runnen van een huishouden en het opvoeden van kinderen.

Wanneer Generators hun passie vinden zal hun toewijding leiden tot meesterschap, wat een gevoel van voldoening en succes zal geven. Als ze zich echter verbinden aan dingen waar ze geen passie voor voelen, verliezen ze het contact met hun innerlijke krachtbron.

Daarom is het voor jou als generator ongelofelijk belangrijk, dat je gaat ontdekken wat je écht wilt. Welke verlangens en dromen heb je en echt het vuurtje in je aanwakkert. Wat is je passie?  up. Je bent hier echt om dingen te doen waar je van houdt. Voldoening is hierin het magische sleutelwoord, het is belangrijk dat je werk doet wat je een gevoel van voldoening geeft. Op het moment dat je dit niet doet, heb je geen toegang tot die bron van energie. En kan ook jij moe en futloos zijn en zelfs in een burn-out terecht komen.