BaroegBlokhut LiveConcertenFunLive muziek

Blokhut Live

Hoe het allemaal begon…

Ergens in 2007 had ik samen met Kitty Jansen een Hyves pagina over de Blokhut. Gewoon voor de lol. Vanaf daar gingen we via Hyves op zoek naar oude medewerkers en bezoekers van het inmiddels gesloten KeiHardRock Café. Naarmate er meer en meer mensen werden gevonden, werd het idee geopperd om een reünie te gaan houden. In de loop der weken kreeg dat idee steeds meer vorm.
Onze eerste meeting vond plaats in De Slingerick.

We hadden alleen nog een locatie nodig. Leon van Rijnsbergen, programmeur van Baroeg had via via van onze plannen gehoord en belde me op. Hij bood aan Baroeg als locatie voor de reünie te gebruiken. Nou, dat wilden we wel!

Daarna ging het snel. We hadden bands weten te regelen die dat nostalgische gevoel weer volop zouden konden voeden. Stuk voor stuk hadden ze hun roots in het oude Kei Hard Rock Café liggen. De Blokhut Spektakel Band en Nostalgica moesten aanpoten. Ze hadden namelijk maar een paar maanden om hun hele repertoire erin te krijgen.

13 september 2008 was het dan ook echt zover! Rob Schroten leverde een speciaal door zijn buurman voor deze gelegenheid gemaakt bord, dat op het podium achter het drumstel werd geplaatst. Dit bord staat nu bij Rob en eigenlijk best wel een beetje in de weg. Dus wie het zou willen hebben mag contact met hem opnemen.

De reünie was in ieder geval een erg groot succes en smaakte dan ook naar meer. Voor mij wel Samen met Donald Kuijper ging ik door voor ronde twee. Als ik terugkijk naar die dag en de foto’s nog eens door scroll durf ik best te zeggen dat deze dag net zo’n succes was als het jaar ervoor.

Misschien dat ik binnenkort alle oude foto’s in online foto-albums ga plaatsen, maar je kunt ze ook allemaal vinden in de foto albums op de facebookpagina van Keihardrockcafé de Blokhut

Vanwege het succes besloten we dan ook om het een jaarlijks evenement te maken. Blokhut Live was geboren!

Het is geweldig om terug te kijken op zoveel leuke jaren. Dit jaar is er natuurlijk weer een Blokhut Live. De 12e alweer (1 jaar was er helaas door omstandigheden geen Blokhut Live), maar op 15 augustus is er hopelijk weer een feestje. We gaan er gewoon vanuit dat we aan het eind van de zomer weer als vanouds herinneringen kunnen ophalen en kunnen genieten van live muziek. Dit keer met o.a. Boneheadz en Highway Chile.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.