Boeken

In 2011 kwam het allereerste boek van de serie Zwart Bloed uit: In Mist Gevangen. Hiervoor schreef ik regelmatig met mijn goede vriend Edmond Wip aan misdaadverhalen, die hun oorsprong vonden in het satirische Boek der Boeken – The Early Fax Years.

In Mist Gevangen werd in 2013 opnieuw uitgebracht. Sinds die tijd heb ik meerdere vervolgdelen geschreven in deze boekenserie. Ook heb ik aan een aantal verzamelbundels meegewerkt van het schrijvers collectief Oostland Literair.

Maar mijn hart ligt toch meer bij de boekenserie Zwart Bloed, of eigenlijk het universum waar in de boeken zich afspelen. Want ook het korte verhaal DJINN speelt zich in deze zelfde wereld af. Namelijk in Rotterdam en de muziekscene. Het is een urban fantasy. Wat inhoudt dat het in de hedendaagse moderne wereld afspeelt maar is doordrenkt met fantasie wezens.

De boeken zijn een mengeling van het bovennatuurlijke, drama, familiebanden, liefde en vriendschappen. Het is dan ook niet moeilijk je in de personages te verplaatsen, want niets menselijks is ze vreemd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.