Coaching traject

Coaching traject

Loop je rond met een donkere wolk in je buik? Krijg je pijn in je buik bij de gedachte dat je weer naar je werk moet? Het ontbreekt je aan werkgeluk, maar je twijfelt welke stappen je moet nemen? Misschien is er leidinggevende waar je niet mee kan opschieten of de werkcultuur is niet iets waar je echt blij van wordt. Zie je dagelijks op tegen je werkdag? We hebben allemaal weleens zo’n dag, maar als het structureel is, dan kan het zijn dat je je huidige functie zou moeten overwegen.

Moet je je dagelijks naar je werk slepen, maar voel je je zo moe? Misschien zit je al midden in een burn-out? De kans is groot dat je werk doet dat helemaal niet bij jou past. Hierdoor verlies je energie. Als je werk doet wat bij jou past, dan kun je je batterij opgeladen houden en in 70% van de gevallen zelfs energie generen.

Bij mij sta JIJ centraal.
Ik ga jou helpen jouw passie te vinden!

Ik ga samen met jou op zoek naar jouw passie, naar jouw innerlijke kracht! Ik vind namelijk dat het maar klaar moet zijn met werken omdat het moet. Waarom geen geld verdienen met wat jij leuk vind? Werk dat bij je past, waarin je kunt groeien, waarmee je kunt bijdragen vanuit jouw oorspronkelijke zijn en dan ook nog een fatsoenlijk inkomen kunt verdienen.

Misschien weet je allang waar je blij van wordt maar heb je nooit het lef gehad om je hart te volgen en liet je je altijd tegenhouden door dat waarschuwende stemmetje in je hoofd.

Hoe ga ik jou helpen?

Dat doe ik door eerst bij jou te beginnen. Wie ben jij? Wat hoort bij jou? Hiervoor gaan we aan de slag met jouw specifieke blauwdruk. Wat voor type mens ben je? Waar word je blij van? Hoe maak je de juiste keuzes? In welke soort omgevingen gedij jij het best? Samen gaan wij een plan van aanpak maken om jouw passie te vinden en je weer stevig in je schoenen te laten staan.