Dr. Joe Dispenza

Joe Dispenza studeerde biochemie aan de Rutgers University. Hij heeft ook een bachelorsgraad in de neurowetenschap en verwierf een doctorstitel in de chiropraxie aan de Life University waar hij magna cum laude promoveerde. Dr. Joe’s postdoctoraalopleiding omvatte neurologie, neurowetenschap, hersenfunctie en hersenchemie, celbiologie, geheugenformatie,en ouder worden en levensduur. Hij is erelid van de National Boardof Chiropractic Examiners, ontving een Clinical Proficiency Citationvoor klinische uitmuntendheid in dokter-patiëntrelaties van de LifeUniversity, en is lid van Pi Tau Delta, de internationale vereniging van chiropractors.

Hij kreeg bekendheid door zijn deelname aan bekroonde documentaires: What the BLEEP Do We Know !? en Down the Rabbit Hole. Zelf ken ik hem van zijn verhaal over zijn wonderbaarlijke genezing in HEAL. (te zien op Netflix). Daarnaast is hij veelvuldig te zien en te beluisteren in documentaires op Gaia, wat ook wel de Netflix van de spiritualiteit wordt genoemd. Door die bekendheid kon hij zich nog meer focussen op zijn werk en dit uitbreiden in meer richtingen die allemaal voortkwamen uit zijn passie voor onderzoek naar hoe mensen de laatste bevindingen uit de neuro- en quantumwetenschappen kunnen gebruiken om te kunnen genieten van een vervuld en gelukkig leven, en zelfs om van hun klachten te genezen. Dr. Joe wordt gedreven door de overtuiging dat ieder van ons het potentieel heeft voor grootsheid en ongelimiteerde mogelijkheden. Hoe hij aan die overtuiging kwam lees je in het stuk over zijn ongeluk.

Joe Dispenza geeft lezingen en workshops over de hele wereld en leert mensen om middels kennis en meditatie contact te maken met hun innerlijk, oude overtuigingen achter zich te laten en hun angsten te overwinnen.

Wat voorheen allemaal een beetje in de wereld van de mystiek bleef hangen en alleen was voorbestemd voor “zweverige” types, heeft Joe weten te verklaren door het wetenschappelijk te kunnen onderbouwen. Meer hierover vind je in de video’s op mijn YouYube kanaal, waar ik een aantal speellijsten heb verzameld.

Wat voor Joe zelf erg bijzonder was om te ervaren waren de succesverhalen van mensen die bij hem de workshops en meditaties hadden gevolgd. Het was voor hem het bewijs dat hij zocht.

Een van die verhalen is van de Nederlandse Anouk Bindels, in het boek van Joe Dispenza, Becoming Supernatural wordt haar verhaal uitgebreid verteld onder de pseudoniem Anne Willems.

Hieronder haar verhaal in het Nederlands:

Anouk heeft nu haar eigen praktijk. Op haar website vind je meer informatie over waar ze vandaan kwam en wat ze nu doet.

De link naar haar website:

Een andere Nederlandse die een “wonderbaarlijke” genezing heeft ondergaan is Eefje:

Meer nuttige links:

Meer informatie over het werk van Joe Dispenza vind je hier (in het Nederlands):

https://www.naar-essentie.nl/dr-joe-dispenza/

https://www.wetvanhartcoherentie.nl/dr-joe-dispenza-meditaties-ervaringen/

en natuurlijk zijn eigen websites:

https://drjoedispenza.com/

https://blog.drjoedispenza.com/

En zijn YouTube kanaal vol informatie over zijn werk en de succesverhalen van mensen die zijn workshops hebben bezocht:

https://www.youtube.com/user/drjoedispenza

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.