Over Shirley-Ann

Over Shirley-Ann

Als het Universum je al een paar keer hints heeft gegeven dat je niet het juiste pad bewandelt en je luistert slecht, of helemaal niet, zoals in mijn geval, dan komt er een moment dat je finaal onderuit wordt gehaald. In 2018 belandde ik dan ook in het ziekenhuis en in januari 2019 kwam de mededeling dat er geen behandelmethode was voor Fybromyalgie en ik er maar mee moest leren leven. Het idee dat ik de rest van mijn leven zodanig beperkt zou zijn ontstak een vechtlust in me.

Ik weigerde mee te gaan in de prognose. Mijn lichaam had een diagnose gekregen, maar IK niet. Ik was  nog maar net 50 en wilde niet mijn leven slijten met een lijf dat niets meer kon. Achteraf gezien was dit het beste wat me had kunnen overkomen, simpelweg omdat ik hierdoor mijn leven een draai gaf van 180 graden en vervolgens op een pad terecht kwam dat het beste in mij naar boven haalde.

Ik ben sterker en zelfverzekerder dan ooit en heb leren leven vanuit mijn eigen kracht. Vanuit wie ik ben en mijn passie! Dat wil ik voor jou ook! Ook jij kan je leven terugpakken.

Als Lifestyle coach wil ik je helpen jezelf terug te vinden, om meer zelfvertrouwen te krijgen, schoon schip te maken op limiterende patronen en overtuigingen en vanuit je eigen kracht een leuk en succesvol leven te leiden. Zodat ook jij, net als ik, je leven kan omarmen vanuit innerlijke kracht en vanuit liefde.

Wil je weten wat jouw potentie is? Dan kan ik jou daar bij helpen. Waar ligt jouw kracht? Wat is jouw passie? 

Meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een bericht via de contactpagina.

Liefs Shirley-Ann