Wat is Human Design?

Human Design is gebaseerd op traditionele oosterse en moderne westerse stromen in de wetenschap: Het is een systeem dat elementen van astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, het Indische chakrasysteem en kwantumfysica combineert tot een holistisch kader om jouw eigen gedrag en besluitvorming te begrijpen.

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Iedereen is geconditioneerd door omstandigheden en ervaringen uit het verleden. Als je je werkelijke blauwdruk durft te gaan leven, komt er duidelijkheid, helderheid en rust in je hele systeem. Er gaan deuren voor je oen war je voorheen niet van had durven dromen.

Jouw persoonlijke Human Design wordt berekend op basis van je geboortedatum, geboorteplaats en je zo exact mogelijke geboortetijd. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Het helpt je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: JEZELF!

Human Design is het bewijs dat iedereen is geboren met een unieke blauwdruk of ontwerp en geeft inzicht in het maken van keuzes en hoe je met de wereld omgaat.

Steeds meer mensen onderkennen de waarde van Human Design in hun persoonlijke leven én hun werk. Toch is het belangrijk om altijd zelf de effectiviteit ervan te ontdekken. Als je daarvoor open staat, kan het je ondersteunen in het ontdekken van jouw unieke pad, de voor jou juiste richting in jouw werk en leven.

Lees ook: Waarom Human Design?