Astraal reizen

Vanmorgen zoals altijd een meditatie gedaan van Wendy Kennedy om goed te aarden en mijn lijf goed te zetten. Soms, als er genoeg tijd is, blijf ik zitten. Om te genieten van het gevoel van de energie die ik door mijn lijf voel stromen. Ik wilde zo graag astraal reizen / projecteren dus ik besloot me daarop te focussen. Ook wil ik al een tijd contact met buitenaardse wezens. Terwijl ik eigenlijk weet dat wij al duizenden jaren gewoon dezelfde DNA delen en dat ze helemaal niet zo buitenaards zijn als we wel denken. Heel veel rassen leven hier gewoon tussen ons Terranen (Terra= Aarde) en zijn zelfs als miljoenen jaren aanwezig. Ik wist al dat mijn Gids van Andromeda komt. Sinds kort weet ik ook dat deze Gids mijn toekomstige zelf is. Hoe gaaf is dat!

Nu weet ik al mijn hele leven dat ik een beschermengel heb. Ruim 21 jaar geleden kreeg ik daar bevestiging van door mijn magnetiseur. Ik wist hoe hij eruit zag en iemand anders beschreef hem die dag en bevestigde ook dat ik hem kende uit een vorig leven. Het was een leven waarin ik een rijk, welvarend maar zeer ongelukkig huwelijk had met vier of vijf kinderen. Mijn zoontje uit dat leven ken ik nu als mijn nichtje, die dat heel goed wist toen ze nog heel klein was. Mijn dochter uit dat leven is nu weer mijn dochter. In dat leven werd ze niet ouder dan zeven, nu mogen we het samen wel afmaken. Dat verklaart misschien ook de intense band die we hebben.
Lang verhaal kort, in dat leven had ik een steun en toeverlaat. Ik denk dat hij een stalknecht was. Dat is wat ik steeds zie. Die steun en toeverlaat liep ruim 25 jaar geleden door mijn slaapkamer. Ik wist dat toen niet. Ik zag een jongeman lopen. Lang, slank, halflang blond krullend haar. Ik heb gegild van schrik en ben toen met kloppend hart de slaapkamer uitgestormd. Omdat ik ook iedere ochtend werd bekeken door een entiteit die een paar eeuwen ervoor op die locatie zijn woning had, is mijn waarneming toen dichtgezet of afgesloten. Ik heb die jongeman nooit meer gezien, totdat iemand mijn beschermengel beschreef en ik de link legde met zijn verschijning.

Terug naar mijn uitstapje van vanmorgen. Ik had besloten dat Astraal reizen nu eens op te pakken. Ik probeer het al 30 jaar, maar het was me nog nooit echt gelukt. Ik verwachte nl iets heel anders te ervaren. Nu blijkt dat ik dit tijdens meditaties al vaker heb gedaan en hiermee contact heb gelegd met mijn gidsen, overleden dierbaren en E.T.’s. Ik treed dus niet volledig uit mijn lichaam, ik projecteer mijn bewustzijn ergens anders. Meer een Astrale projectie dus.
Dankzij Elizabeth April raakte ik wat meer bekend met de techniek. Ik focuste me intens op een ruimteschip. We moesten tenslotte ergens beginnen. Ineens was ik op een ruimteschip met uitzicht op onze aarde. Er stond een man, lang, slank met halflange blonde krullen. Zijn kleding was een soort overall in een heldere lichte kleur blauw. Kan het niet goed beschrijven. Hij voelde vertrouwd. Alsof ik hem al heel lang kende. Zijn voorkomen was mooi en hij leek bijna licht te geven.

Ik kan me het hele gesprek helaas niet goed meer herinneren. Het was wel telepathisch. Ik praatte in mijn hoofd. De kernzaken die ik me wel kan herinneren zijn dat het een Pleiedan schip was, hij in een ander leven mijn broer is, en hij mijn (of eigenlijk zijn zus) plek liet zien. Omdat tijd een illusie is, kunnen levens elkaar overlappen. Daarbij ben ik niet zijn zus, zij is een ander deel van mijn/onze Overziel. Zie het als een pizza of taart, waarbij iedere punt een ander leven vertegenwoordigt met een andere persoonlijkheid. Door de illusie tijd krijg je het idee dat je door de eeuwen heen meerdere levens hebt geleid, terwijl alles zich eigenlijk tegelijkertijd afspeelt. (verwarrend he? Het heeft mij ook wel een hele tijd gekost, wilde ik dit eindelijk snappen )

Ik herinnerde me ineens een droom van maanden geleden waarin ik over hem had gedroomd en ik ook op dit schip ben geweest. Hierin liet hij me een contract zien. Toen vond ik het wel grappig en begreep ik er verder natuurlijk niets van. Het contract was meer symbolisch voor de afspraken die waren gemaakt. Ik zou hier incarneren en hij zou me begeleiden vanuit een andere frequentie. Wat ik ook amusant vind is dat ik de afgelopen 30 jaar iedere keer kleine beetjes informatie kreeg toegestopt en dat alles nu pas op zijn plek valt.

Hij vertelde me dat ik vaak moest oefenen om me goed af te kunnen stemmen op zijn frequentie. Ineens plopte er een herinnering in mijn hoofd. En toen realiseerde ik mij dat hij ook in dit leven al die tijd mijn beschermengel was en die stalknecht/vriend in een ‘vorig’ leven. Ook dacht ik of vroeg ik (Erg vaag allemaal) dat ik zou willen dat ik dat helderzien weer zou terugkrijgen. Hij vertelde me dat zolang ik nog steeds bang was voor wat ik te zien zou krijgen of zou ervaren, ik dit voor mezelf blokkeerde. Ik wist dat hij gelijk had. Het is dat stukje controle verlies of de angst voor monsters. Terwijl ik weet dat ik alles wat ik ervaar zelf manifesteer… dus er is nog werk aan de winkel…

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.