Manifesteren kun je leren

Door Willemijn Welten
EAN 9789000378661

Willemijn Welten is een bestsellerauteur, ondernemer en blijkbaar dé manifestatie-expert van Nederland. Ik kreeg haar boek in handen met de vraag deze te recenseren net op het moment dat ik me afvroeg of er naast alle boeken die ik had gelezen, de video’s die ik had gezien van voornamelijk Amerikaanse experts op dit gebied, er niet iemand was in Nederland die dit fenomeen in duidelijk en makkelijk te behappen taal had geschreven. Naarmate het lezen vorderde beseft ik dat dit het boek is dat ik had willen schrijven als ik verder was met manifesteren van mijn ultieme droom: Mensen informeren en inspireren op hun eigen pad naar een beter leven.

Het boek heeft eigenlijk maar één enkel klein ieniminie minpuntje, en dat is de titel. Eigenlijk zou het moeten heten: Bewust manifesteren kun je leren. Want we manifesteren allemaal continu, iedere dag opnieuw, de hele dag door, zonder dat we hier bewust van zijn. Verder is het een heerlijk boek, verdeeld in duidelijke hoofdstukken en alinea’s met een prettige en zelfs gezellige opmaak van de pagina’s. Ik hou ervan! Het inspireert mij zelfs ook om mijn eigen schrijfsels leuker te presenteren.

Manifesteren kun je leren is een geweldige handleiding voor hoe je stap voor stap kunt leren je manifestaties te sturen in de richting die jij wilt, waarbij je bewust wordt gemaakt van je eigen negatieve gedachten over jezelf en jouw persoonlijke valkuilen. We denken allemaal dat we dingen niet kunnen veranderen, en dat je droom verwezenlijken niet mogelijk is om wat voor reden dan ook. Willemijn helpt je met uitgeschreven meditaties, schema’s en lijstjes als handige voorbeelden om beter naar je innerlijke stem te luisteren en zo open te staan voor impulsen van je hogere zelf, maar ook je eigen wensen duidelijk te formuleren, je oude angsten en overtuigingen los te laten en zelfs contact te maken met je supportteam aan Gidsen die we allemaal om ons heen hebben.

Ik moet bekennen dat ik het volgende deel ook al heb aangeschaft en ook het Manifesteer Dagboek omdat ik nog niet ben waar ik wil wezen.Deze recensie is eerder gepubliceerd in Paravisie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.