FrequentieGidsenLichtwerker

Lichtwerker… en dan?

Ik weet niet meer precies wanneer het was, maar zeker anderhalf jaar, of misschien wel langer geleden vroegen mijn gidsen me tijdens een meditatie of ik lichtwerker wilde worden. Ik twijfelde geen moment en zei ja. Zeker weten? Ja, natuurlijk wist ik het zeker! Zelfs als me was verteld wat het inhoudt, lichtwerker zijn, had ik nog steeds overmoedig ja gezegd.

Nu besef ik echter pas wat het inhoudt. Het klinkt mooi en eenvoudig, maar is het niet. Zeker nu ik weet wat het inhoudt om dit werk te doen.

Het zal voor iedereen anders zijn, maar mijn taak is o.a. om mijn frequentie te verhogen en zo meer energie en licht vast te kunnen houden en te verspreiden. Voor moeder aarde en de mensen om me heen.

Leuk toch, zou ik ook wel willen hoor ik sommigen denken. Echter wordt het donker, donkerder als het licht lichter wordt, simpelweg omdat alles in balans moet zijn en dat is het stuk wat me weleens opbreekt. Verdriet en frustratie wellen dan op en soms krijg ik daardoor last van lichamelijke klachten. Soms zou ik zelfs willen dat ik dingen kon on-weten, maar dat gaat niet.

De kunst is om iedere keer weer terug het licht in te gaan en je frequentie te verhogen ondanks de dingen die je ziet, weet en hoort. Gelukkig is dat vaak maar van korte duur, omdat ik weet waarom ik het doe. En wat ook fijn is, dat ik steeds meer mensen tegenkom die op een soortgelijk pad lopen. Zo houd je elkaar overeind en kan je een ander motiveren als dingen tegen zitten.

Ook maak ik gebruik van lichtcodes of lichttaal om oude stukken aan te pakken en te integreren in mijn energieveld om zo mijn DNA te upgraden. Lichtcodes lijken onzin en nutteloos, maar ik spreek uit ervaring dat ze voor hele heftige ervaringen kunnen zorgen. Als je teveel hooi op je vork neemt, of net als ik denk oh die lijkt me leuk en die en die en die en… afijn je lichaam trekt dat dus echt niet. Geloof me. De man met de hamer komt dan ff langs en die maait je zonder pardon omver. Het enige wat je dan nog kan doen is naar bed, slapen en water drinken totdat de lichtcodes zijn opgenomen in je energieveld.

Een ander bijkomend iets is dat mensen uit je leven verdwijnen omdat je bent veranderd. (Raar doet of rare ideeën aanhangt. Of omdat ik een ander pad heb gekozen dan dat zij wilden? ) Dat is Kwalitatief Uitermate Teleurstellend, maar ik ben ik en waarom zou ik mezelf moeten veranderen naar het beeld dat anderen van me hebben? Ik ben meer dan tevreden met wie ik was en wie ik nu ben en tenslotte doe ik dit voor mij en niet voor een ander. (En op de lange duur voor mijn kinderen)

Neemt niet weg dat ik hen intens dankbaar ben voor de momenten die we gedeeld hebben en dat ze er voor me waren toen ik hen nodig had. En gelukkig zijn er ook nog steeds mensen die mij wel nemen zoals ik ben, toen en nu 🙏🥰 Onvoorwaardelijk. En dat is wederzijds… Ik ben nog steeds Shirley hoor. Sterker nog: Eigenlijk word ik steeds meer de Shirley-Ann  die ik zou moeten zijn en niet de Shirley die anderen vinden dat ik moet zijn en dat werkt best bevrijdend.

Ik hoef niet uitgebreid in te gaan wat een Lichtwerker nu precies is. Tik in op Google en er zijn voldoende sites waar een mooie uitleg wordt gegeven. Dit is er een van:

https://www.inspirerendleven.nl/lichtwerker-12-kenmerken/
https://www.inspirerendleven.nl/wat-voor-type-lichtwerker-ben-jij/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.