Golden Light Creations

Alles is creatie!

Bij Golden Light Creations draait dan ook alles om het creëren. Om het scheppen van kunst! Of het nu in beeld of geschrift is.

Alles wat ik in de afgelopen jaren uit liefde heb gedaan heb ik nu ondergebracht in mijn gloednieuwe bedrijf Golden Light Creations. Ik teken al mijn hele leven. Vervolgens maakte ik een paar muurschilderingen en kladderde mijn eigen muren vol. Ik heb sinds 2009 ervaring op kunnen doen met het organiseren van Reünies, benefietavonden en boekpresentaties. Dit deed ik samen met enkele vrienden. Ik schreef boeken en noodgedwongen ontwierp ik zelf de omslag en maakte het binnenwerk op. Tussendoor promootte ik bevriende bands en werkte ’s avonds een tijdje samen met de heren van TNT Radio Puttershoek en later in Zwijndrecht.

In 2010 bracht ik mijn eerste boek uit in eigen beheer. In de loop der jaren volgden nog drie delen Ook heb ik meegewerkt aan een aantal verhalenbundels. In 2013 ging ik scheiden en weer de arbeidsmarkt op. Ik deed wel veel, maar altijd voor niets. Daar kon ik dus geen monden mee voeden. Het hield wel in dat ik minder tijd had voor mijn passies. Om verschillende redenen heb ik me zelfs een paar jaar geleden teruggetrokken met het idee er volledig mee te stoppen.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Met behulp van, en motivatie door een paar lieve mensen om me heen, heb ik uiteindelijk de sprong in het diepe gewaagd. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ik ga mijn eigen boeken zelf (opnieuw) uitgeven, wil workshops schilderen gaan geven en weer eens gaan organiseren. Ook kunnen mensen een muurschildering, tekening of schilderij door me laten maken.

Ik houd van het scheppen van werelden. Op wat voor manier dan ook! Met kunst, verhalen in woord of beeld en muziek is het mogelijk jezelf en anderen mee te voeren in hele andere, soms compleet nieuwe werelden. Mensen vergeten hun zorgen bij het lezen van een boek, het luisteren van muziek en het bekijken van films. En hoe geweldig is het als je deze dingen dan weer kan kan samenvoegen in één evenement? Mijn boekpresentaties hebben al aangetoond dat mensen graag worden meegevoerd in een totaal beleving. Men wil even in een compleet andere wereld vertoeven. Dat heb ik samen met een paar vrienden weten te creëren tijdens mijn boekpresentaties.

Maar eerst zal er een verhaal geschreven moeten worden, een plan moeten worden uitgedacht en vervolgens muziek erbij worden gezocht. In sommige gevallen is het verhaal gebaseerd op muziek of valt het toevalligerwijs op een later tijdstip samen. En ook het artwork is een belangrijk onderdeel binnen mijn leven. Kunst op het doek, of gebruik makend van artiesten die op hun beurt gebruik maken van het menselijk lichaam om zo kunst te creëren. Wat mijn goede vriend Richard van der Laan zo mooi doet.

Meer weten van Golden Light Creations? Ga naar: https://www.goldenlightcreations.nl/ of voor Golden Light Publishing: https://www.goldenlightpublishing.nl/

Paintman Richard, met twee van zijn creaties tijdens de boekpresentatie van Nazaten 2018

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.