Boekenplank

Inmiddels heb ik al een aardige stapel boeken verzameld van bestsellerauteurs. Boeken die hun weg naar duizenden, zo niet miljoenen lezers over de hele wereld hebben gevonden. Boeken die gaan over de Wet van Aantrekking, gezondheid, heling, gesprekken met God, de Bron en het Masteren van je eigen mindset.

Deze boeken hebben mijn leven op zo’n dusdanig manier beïnvloed, dat ik het de moeite waard vind ze met jullie te delen.

Ik heb een boekenlijst gemaakt en zal de boeken linken aan de Blogs die ik erover schrijf. Links op je computerscherm, kun je dan ook zoeken in categorieën. Mijn boekenlijst kun je vinden onder Blogs, om verwarring te voorkomen met mijn eigen boeken die van een heel ander genre zijn.

Zoals je op de foto hierboven ziet steken er overal wel papiertjes en boekenleggers uit. Je kunt je leven helen van Louise Hay heb ik zelfs letterlijk als werkboek gebruikt. Post-its, gekleurde markers en pen zijn gebruikt om bladzijden te markeren en dingen aan te geven die ik wil herhalen of benadrukken.

Het boek heb ik van een lieve goede vriend gekregen die eigenlijk als een geschenk mijn leven binnen wandelde. Dankzij hem heb ik mijn eigen boeken nog beter kunnen promoten omdat hij nu als de belichaming van Dion de Winter op de omslag van de Hardcover van In Mist Gevangen staat.

Je kunt je leven helen van Louise Hay. Het boek heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn leven in 2018 uiteindelijk in een maalstroom terechtkwam van complete chaos. Leuk zeg, hoor ik je zeggen met enige sarcasme, volgens mij was dat met dit boek juist niet de bedoeling. Nee, zeker niet. Dat weet ik ook wel, maar achteraf gezien was het de enige manier om mijn oude leven op de rem te zetten.

Omdat dit boek zoveel invloed had op mijn leven zal ik hier mijn eerste boekenblog aan gaan wijden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.